Kajian adunan tiga bahan polimer polietilena, polipropilena dan getah asli; Pengukuran kadar kebolehtelapan gas melalui membran polimer menggunakan kaedah isipadu tetap; Penghasilan minyak kelapa dengan menggunakan pelarut heksana; Penurasan buburan minyak kelapa sawit pada tekanan tinggi; Penghasilan minyak kacang tanah menggunakan pelarut heksana; Penulenan protein hirudin daripada spesis lintah tempatan; Penghidrogenan minyak kelapa sawit mentah; Penyahwarnaan minyak kelapa sawit mentah dan penulinan air buangan dengan menggunakan karbon teraktif; Penurasan buburan kalsium karbonat dengan penuras hampagas berputar; Penurasan arah atas buburan minyak sawit mentah; Perlakuan dinamik reaktor tercampur; Pengolahan data, arahan dan kawalan alat penyejat [mikrofilem] - Hanisah Abdul Ghani; Lau, Kim Hock; Lee, Chee Kwong; Lim, Kit Siong; Muhamad Asri Mat Lazin; Norasikin Othman; Norwati Hamdan; Rahmah Idris; Ramli Ismail; Razam Abd. Latip; Junaidi Mohamad Ali; Mohamed Nazarulla Kamaruddin; et al. (1992)
50