Usaha petani-petani di Negeri Selangor dalam mempertingkatkan hasil pengeluaran padi - 346966 Jamali Mat Noh; Muhammad Rashid Rajuddin; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000