Pembangunan eksperimen fizik berkomputer [microfilm] - Eng, Joo Siong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Fizik Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003