Bulatan dan aplikasinya [microfilm] - Khamirrudin Md Derus (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Projek Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan Matematik (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004