Penglibatan agensi kerajaan dalam mewujudkan kawalan pembangunan bagi pelaksanaan pengurusan hutan paya bakau yang bersepadu : kawasan kajian : projek akuakultur di persisiran sungai dari Parit Jawa ke Sungai Sarang Buaya, Muar, Johor Darul Takzim [microfilm] - Hafizah Mazlan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003