Pemisahan dan pengenalpastian sebatian semula jadi daripada dua spesies lauraceae - 347968 Najmah P. S. Hassan; Zakaria Bahari, supervisor; Fakulti Sains (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Tesis (Sarjana Sains (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999