Analisis pestisid padang golf terpilih di Malaysia : kajian kawalan menggunakan kotak semaian - 197472 Zalilah Murni Yunus; Umi Kalthom Ahmad, supervisor; Fakulti Sains (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Tesis (Sarjana Sains (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000