Faktor-faktor yang mempengaruhi pencapaian akademik pelajar-pelajar Sekolah Menengah Cheneh Baru, Kemaman, Terengganu : satu tinjauan - 348391 Zunaizan Embong; Tunku Sarah Tunku Mhd. Jiwa, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000