Kajian perkembangan kekuatan mampatan konkrit menggunakan mortar terubahsuai polimer - 184581 Mohamad Syaifullah Budiman; Mohammad Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007