Penggunaan teknologi pemprosesan di kalangan usahawan industri kecil keturunan Cina : kajian kes perusahaan kek dan roti di kawasan Taman Ungku Tun Aminah Johor - 348644 Siti Nurul Huda Dangiran; Wahid Hj. Mukhari, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000