Hubungan pepejal terampai dengan pelbagai parameter kualiti air di Sungai Layang [microfilm] - Junaidah Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004