Penggunaan perkhidmatan perpustakaan bergerak di kalangan guru-guru sekolah rendah dalam membantu proses pengajaran dan pembelajaran di Daerah Temerloh, Pahang Darul Makmur - 348960 Jauhari Zakaria; Hee, Jee Mei, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000