Kajian terhadap potensi kebolehruntuhan (Collapse Potential) bagi tanah jelekit di sekitar Johor - 186320 Wafir Abd. Jalil; Khairul Anuar Kassim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007