Permodelan kualiti air bagi Sungai Melana menggunakan perisian WASP6 - 186662 Marzaidi Muhamad Misman; Noor Baharim Hashim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007