Kajian tahap keselesaan terma terhadap penghuni rumah kos rendah jenis flat 4 tingkat di Taman Perling, Johor Bahru Tengah, Johor Darul Ta'zim - 346734 Pan, Roselind Siew Lin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Topical Study (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997