Persepsi pelajar terhadap peranan unit bimbingan dan kaunseling dalam membantu pemilihan mata pelajaran teknik dan vokasional pelajar tingkatan empat Sekolah Menengah Kebangsaan Jengka Pusat 2, Maran, Pahang - 349108 Yaakop Chelon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000