Sikap guru terhadap penggunaan komputer dalam pengajaran dan pembelajaran di sekolah-sekolah kebangsaan zon Majidi, Johor Bahru - 349305 Mazlan Hamzah; Johari Hassan; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000