Persepsi pelajar tingkatan empat Sekolah Menengah Teknik Sungai Petani 1 terhadap kepentingan matapelajaran teknologi kimpalan dan fabrikasi logam - 349411 Omar Ramli; Hazil Abdul Hamid; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000