Sistem penganalisa paket rangkaian ethernet [microfilm] - Heng, Choon Tai (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002