Satu kajian awal kaitan antara penerimaan sosial dengan prestasi pelajar : perbandingan dua buah sekolah di negeri Pahang - 349700 Azamani @ Azman Ismail; Mohamed Najib Abdul Ghafar; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan(Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000