Satu kajian mengenai motif dan insentif guru-guru mengatasi pelajar-pelajar gagal - 349805 Haslinah Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan(Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000