Sistem diagnosis dan rawatan penyakit kelamin dalam persekitaran web (SDRPK) [microfilm] - Anuwi Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002