Satu tinjauan tentang masalah pengajaran yang dihadapi oleh guru-guru matematik tingkatan satu dan dua di sekolah-sekolah menengah di Daerah Pekan - 350180 Norazliza Mohd Ali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan(Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000