Pembangunan perisian visual basic 6.0 untuk pengolahan air larut lesap menggunakan tanah bencah buatan sistem permukaan bebas (Wasda-Versi FWS) [microfilm] - Chu, Kwai Kuen (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003