Kesan sistem pernomboran nod terhadap analisa unsur terhingga [microfilm] : plat dan kerangka - Chin, Chooi Lin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002