Membina perisian multimedia pembelajaran berbantukan komputer dalam pendidikan matematik : (Teorem Pithagoras tingkatan dua) - 350308 Mohd. Letfinuddin Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan(Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000