Pengurusan fasiliti hospital-hospital kerajaan : kajian kes di Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru, Johor - 188113 Heirlina Mawarni Jamri; Rosli Mohamad Zin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007