Penentuan pekali Beta , bagi geseran kulit berdasarkan kepada ujian beban cerucuk : kajian kes - 189832 Siti Fatimah Ahmad; Fauziah Kasim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007