Numerical analysis of strengthened timber beam with FRP - 191087 Ngu, Wang Chung; Yusof Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007