Ketahanlasakan konkrit terubahsuai berpolimer - 250136 Ang, Kim Seng; Ahmad Mahir Makhtar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000