Kebisingan dalam industri pembinaan - 351813 Awang Mortaza Awang Morshaidi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000