Pengurusan sisa binaan dari pelbagai aktiviti pembinaan - 193037 Raimi Kadis; Mohd. Badruddin Mohd. Yusof; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007