Penilaian keutuhan saluran paip submarin berkarat dengan pendekatan faktor keselamatan separa - 352089 Chin, Kheng Ming (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000