Anggaran kadaralir harian dan isipadu aliran dari kombinasi sub-kawasan tadahan Sungai Tersat dan Sungai Berang, Terengganu dengan model Mike II Nam - 235850 Dayang Marlinda Awang Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000