Hubungkait antara suhu dengan nilai penusukan bitumen dan bitumen terubahsuai - 352610 Fauziah Mohd. Said (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000