Kebolehupayaan peredam pada struktur jambatan di bawah kesan gempa bumi - 352704 G. P. Steven Raj (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000