Kualiti akustik di rumah kediaman : perbandingan diantara rumah yang diperbuat daripada batu bata dan batu blok - 351199 Hassan Azli Huspi; Zulkepli Ibrahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000