Dokumentasi perkembangan gayarupa senibina rumah kedai di Skudai, Johor Bahru - 193663 Mohd. Nor Azmin Abd. Aziz (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Topical Study (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006