Penyingkiran bahan organik menggunakan Reaktor Kelompok Berturutan (SBR) - 353258 Johan Azlie Wong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000