Kesan penggunaan bahan tambah kimia dalam rayapan konkrit - 353467 Kogelevanan Thinakaram (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000