Kajian kesan sisa buangan restoran terhadap kualiti air - 195670 Afiq Haffifi Abdullah; Mohd. Razman Salim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007