Analisis persimpangan jenis bulatan - 195698 Ahmad Shamsuddin Aziz; Abd. Aziz Abd. Muti; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007