Penentuan guna tanah dengan menggunakan data satelit - 353977 Kong, Chak Hing (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000