Kesan pengoksidaan terhadap ciri-ciri bitumen - 354118 Kumara Ganapathy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000