Persepsi pelancong terhadap Port Dickson sebagai destinasi pelancongan - 336731 Hamidah Ramlan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Tesis (Sarjana Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000