Pengaruh iklim organisasi dan hubungannya dengan prestasi kerja di kalangan staf sokongan Maktab Perguruan Batu Pahat - 354790 Mohd. Taslim Abdul Rahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Tesis (Sarjana Pengurusan Teknologi (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000