Keberkesanan sambungan struktur konkrit pratuang tiang - asas dengan kaedah "Grout Sleeve" - 197887 Muhamad Fuad Shukor; Ahmad Baharuddin Abd. Rahman; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007