Reformasi pendidikan dan hubungannya dengan stres kerja di kalangan guru-guru sekolah menengah di dalam Daerah Kulai - 275574 Gan, Phei Ling (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Tesis (Sarjana Pengurusan Teknologi (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000