Kesan rejuvenator terhadap ciri - ciri marshal campuran kitar semula - 253572 Assura Azilawati Mohamad Aspar; Che Ros Ismail; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007