Kajian sistem saliran di kampus Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor ; Pembinaan tangki air simenfero ; Merekabentuk menara penghantaran telekomunikasi ; Kesan penggunaan gunite terhadap kekuatan rasuk konkrit bertetulang ; Merekabentuk jalan masuk ke rancangan Felcra dengan bantuan komputer ; Merekabentuk jalan masuk ke rancangan Felcra dengan bantuan komputer ; Pedestrian safety along Johor Bahru town (main street) ; Kajian ke atas bata simen pasir menggunakan kapur sebagai bahan gantian separa (mikrofilem) - Zahari Mohd. Yusoff; Zai Abas; Zulkifli A Kahar; Velayutham V. Ramasamy; Wan Zakiah Wan Mohamed; Wong, Eu Beng; Wong, Chan Way; Yusri Arfandi Suardi (1991)
PSZJBL